Jakov Milatović / - SRDJAN BOLJEVIC
05/07/2024 u 09:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milatović: Moja ruka će i dalje biti ispružena prema svima

Moj danaṣ̌nji sastanak sa predstavnicima parlamentarnih partija za cilj ima razgovor o ključnim izazovima sa kojima se, u ovom trenutku, suočava Crna Gora na putu ka punopravnom članstvu u EU, kazao je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Predsjednik Jakov Milatović kazao je da je cilj njegovog današnjeg sastanka sa predstavnicima parlamentarnih partija razgovor o ključnim izazovima sa kojima se, u ovom trenutku, suočava Crna Gora na putu ka punopravnom članstvu u Evropsku uniju (EU).

Na sastanak koji je Milatović zakazao za danas neće doći predstavnici političkih partija parlamentarne većine.

Milatović je rekao da institucionalna komunikacija između najvažnijih društveno-političkih aktera nije ničije ekskluzivno pravo već demokratska tekovina modernih država koja doprinosi njihovom razvoju.

- U tom smislu, moja ruka će i dalje biti ispružena prema svima koji su spremni da sarađuju u ostvarivanju ključnih državnih ciljeva pa i prema onima koji se ovaj put nijesu odazvali na poziv da razgovaramo - poručio je Milatović.

On je rekao da će nastaviti da, u skladu sa Ustavom, na najbolji mogući način, predstavlja interese Crne Gore u zemlji i inostranstvu, radeći na ostvarivanju vizije evropske Crne Gore.

Milatović za danas zakazao sastanak: Spajić, Mandić i Knežević neće doći

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. jul 2024 09:19