Дејан Милошевић / - фото: СД
11/11/2021 u 09:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милошевић Абазовићу: Прошетаj Цетињем да нам обjасниш jесмо ли побуњеници jер волимо своjу државу

Цетињанима никад ниjе требало говорити да ли се и како штити Устав независне и суверене Црне Горе, jер jе ово град у коjем су настаjали Устави наше државе и у коjима се крв проливала за свако слово тих Устава, казао је Милошевић

Већ jе постало сасвим нормално да наjвиши државни функционери, међу коjима предњачи потпредсjедник Владе и предсjедник ГП УРА Дритан Абазовић, ђе год се поjаве обрукаjу Црну Гору, казао jе предсjедник ОО СД Цетиње и носилац листе СД-ЛП на локалним изборима у Приjестоници Деjан Милошевић.

Овог пута, Абазовић jе отишао корак даље. На jавном сервису сусjедне Хрватске, покушаваjући да оправда непочинства чиjи jе директни налогодавац огледана у малтретирању и терорисању Цетињанки и Цетињана, као и свих других коjи су се 4. и 5. септембра налазили у нашем граду, Абазовић jе устврдио да су Цетињани били “фактички у уставноj побуни”. Иако смо навикли на све и свашта од представника Владе и Абазовића лично, ово сада већ прелази у ругање са здравим разумом и наставак бруталног вриjеђања Цетињана заснованог на класичним неистинама, казао је Милошевић.

- Поштовани суграђани, ово jе порука коjу Абазовић шаље Цетињанкама и Цетињанима. И нека шаље, добро jе да знамо на чему смо - наводи Милошевић.

Како jе истакао, Цетињанкама и Цетињанима никад ниjе требало говорити да ли се и како штити Устав независне и суверене Црне Горе, jер jе ово град у коjем су настаjали Устави наше државе и у коjима се крв проливала за свако слово тих Устава.

- А да ће тако бити и убудуће, Абазовићу поручуjе 33 кандидата за одборнике са листе “СД-ЛП – ВАЗДА ДОСЉЕДНИ ЦЕТИЊУ” коjа jедина ниjе правила труле компромисе са ретроградним структурама са коjима jе он сад у Влади. Ни 90-тих, ни 2016-те, ни 2020-те - закључио је Милошевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 20:20