Млади ДФ-а / - Млади ДФ-а
05/11/2021 u 18:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Млади ПзП-а: Кривокапић и Вукшић да кажу ко црта мете најмлађим члановима ДФ-а

Најмлађи представници ДФ-а тврде да им је прислушкивањем нарушена приватност

Млади активисти Покрета за промјене захтијевају да знају ко их је и по којем основу прислушкивао на семинару у Петровцу.

 - После данашњих сазнања да смо као анкетари Демократског фронта на семинару у хотелу Палас били прислушкивани од стране АНБ-а желимо да у име Покрета за промјене, цијелог Демократског фронта али и у своје име апелујемо на надлежне органе да се овај случај расвијетли -  поручују они.

Они моле директора АНБ-а Дејана Вукшића да каже ко их је и због чега прислушкивао.

 - Као најмлађи представници ДФ-а сматрајући да нам је на овај начин нарушена приватност молимо директора АНБ-а господина Вукшића да открије јавности на основу чега смо били прислушкивани -  наводи Мило Поповић један од прислушкиваних анкетара.

 - Као савјесни и активни чланови Покрета за промјене свјесно смо ушли у политичке воде знајући колику цијену ћемо плаћати али то не значи да требамо да се таргетирамо као криминалци -  истакла је Николина Маровић, такође једна од присутних овом семинару.

 - Овим путем такође позивамо и премијера иза којег смо стајали на парламентарним изборима да открије ко то црта мете чак најмлађим члановима Демократског фронта -  закључила је Андријана Лаковић у своје име и у име својих колега.

Подсјетимо, један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић казао је да је АНБ прислушкивао више од стоти њихових чланова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:01