/ Андрија Николић
04/08/2021 u 19:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Николић: Абазовић наставља да вуче потезе по вољи ДФ-а

Кад год наступа у Београду, Абазовић глуми тужиоца и судиjу, храбрећи себе да jе црногорска публика импресионирана политичким ауторитетом коjи лидер УРА-е ужива jедино код ДФ-а, истиче Николић

Николић: Абазовић глуми тужиоца и судиjу кад год наступа у БеоградуНакон што jе потпредсjедник Владе и координатор служби безбjедности Дритан Абазовић казао да нико од наjвиших представника бивше власти, укључуjући и предсjедника ДПС-а, не може да одговара све док не дође до промjена у државном тужилаштву, огласио се посланик Демократске партиjе социjалиста Андриjа Николић. Он jе казао да Абазовић глуми тужиоца и судиjу кад год наступа у Београду, те да jедино горе од тога jе што вуче потезе коjи су по вољи ДФ-а.

– Кад год наступа у Београду, Абазовић глуми тужиоца и судиjу, храбрећи себе да jе црногорска публика импресионирана политичким ауторитетом коjи лидер УРА-е ужива jедино код ДФ-а. Горе од тога jе да Абазовић наставља да вуче потезе коjи су по вољи Фронта, а контра упозорењима ЕУ – обjавио jе Николић на Твитеру.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:43