Miloš Nikolić / - FOTO: DPS
16/01/2023 u 10:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Intervju Bogdanovića pokazao svu promašenost politike Demokrata

Stranka koja je nekada pretendovala da bude ozbiljna i evropska pretvorila se u satelit proruskog DF-a, koja je prinuđena da ponizno moli za koalicije ne bi li nekako preživljavala na političkoj sceni, kazao je Nikolić

Intervju generalnog sekretara Demokrata Borisa Bogdanovića u kojem poziva Evropu sad u predizbornu koaliciju, nakon tromjesečnog tihovanja uzrokovanog šokom usljed katastrofalnih izbornih rezultata na lokalnim izborima 23. oktobra, pokazao je svu promašenost politike ove partije koja rapidno gubi rejting i ostaje bez bilo kakve političke perspektive, kazao je portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

Stranka koja je nekada pretendovala da bude ozbiljna, građanska i evropska pretvorila se u satelit proruskog Demokratskog fronta koja je prinuđena da javno i ponizno moli za koalicije ne bi li nekako preživljavala na političkoj sceni Crne Gore, dodao je Nikolić.

- Jeftine i politikantske poruke, lišene bilo kakve ozbiljne političke sadržine, programa i ideologije te opravdavanje pomahnitalog fašizma DF-a istrajavanjem na promašenoj politici anti-DPS platforme samo potvrđuju da Demokrate idu utabanim stazama SNP-a. Časno i temeljno, što bi rekao njihov bivši partijski drug Vladimir Joković - istakao je u saopštenju.

A o kakvoj temeljnosti i principijelnosti se radi najbolje svjedoči činjenica da su Demokrate, upravo sa Demokratskom partijom socijalista i na inicijativu naše partije glasale za rušenje vlada Dritana Abazovića koji je od lažljivog Iznoguda za njih ponovo postao poželjan i prihvatljiv politički partner, zaključuje Nikolić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:22