Драгана Шаховић / - Приватна архива
03/12/2021 u 22:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НВО Цетињско срце: Нисмо политичка организација, не дијелимо помоћ

Како истиче предсједница овог удружења, Драгана Шаховић, они немају никакве везе са политичким партијама, те да им није јасно због чега их угрожени грађани мијешају са носиоцем листе ДПС-а на Цетињу, Милошем Ражнатовићем

У сусрет локалним изборима на Цетињу, реаговали су из НВО „Цетињско Срце” са тврдњама, да их последњих дана контактирају грађани Пријестонице, захтијевајући помоћ. Како истиче предсједница овог удружења, Драгана Шаховић, они немају никакве везе са политичким партијама, те да им није јасно због чега их угрожени грађани мијешају са носиоцем листе ДПС-а на Цетињу, Милошем Ражнатовићем.

– Констатно у задња два дана добиjамо, позиве од грађана Цетиња, како сами кажу социjално угрожених породица, од којих неке и познајемо, и  захтиjеваjу помоћ миjешаjући броj наше НВО са носиоцем листе коjег помињу. Наша организациjа нема никакве везе са истим лицем нити смо политчка партиjа. Никада ниjе био донатор, нити се одазвао на било коjи апел наше организациjе. Са поменутим лицем смо имали контакт по питању простора за додjелу средстава за коришћење удружења. Тачно jе да се наши ставови нису слагали, jер се ми као удружење залажемо за сваког грађанина, без обзира на вjеру и нациjу, а политичка припадност нас не занима. Ми као невладино удружење не диjелимо предизборне пакете, дрва за огријев, нити новац – казала је Шаховић.

Носилац листе ДПС-а на Цетињу, Милош Ражнатовић је у поруци коју је доставио редакцији „Дана” поручио да заиста не зна о чему је ријеч, те да нема коментар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:35