/ фото: ДПС
23/02/2022 u 14:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбор ДПС Пријестонице: СДП-у битнији лични и партијски интерес од интереса грађана

Међутим партнерима из СДП-а прече су биле фотеље и функције, наводе из ДПС-а

Одбор ДПС Пријестонице саопштио је да након свих њихових покушаја и указивања на потребу да се окупе заједничке снаге у циљу очувања темеља Црне Горе, који су угрожени од стране негатора државе и њихових сљедбеника, СДП се на Цетињу испријечио свему томе и одлучно рекао "не". 

- Дешавања прије и након локалних избора у Пријестоници су показала да нашим колегама и партнерима из СДП-а је пречи и битнији лични и партијски интерес од интереса Цетиња и Црне Горе. Подсјећамо да је ДПС након расписивања локалних избора понудила формирање црногорског блока чији добар изборни резултат би био одличан подстрек и примјер да се тај модел примијени и на наредним парламентарним изборима. То би извјесно је, био снажан замајац који би резултирао ослобађањем наше државе од покоравања великосрпским национализмом који је Црну Гору запљуснуо од 30. августа 2020. године- наводе из ДПС-а.

Поручују да, "међутим партнерима из СДП-а прече су биле фотеље и функције, а самим тим и ближи коалициони аранжман са онима који су нас и нашу дјецу 4. и 5. септембра засипали сузавцима и гуменим мецима". 

- Када се од те и такве издаје прваци цетињског СДП-а нијесу могли оправдати, нападали су чак и оне слободне интелектуалце који су увијек били препознати као одбрана до великосрпских државних интереса, и истински борци за опште добро грађанске и антифашистичке Црне Горе. Сада и Цетињани и сви други грађани наше државе виде да је СДП обмањивао црногорске грађане када је у кампању кренуо са Белведера- наводе из ДПС-а.

Како кажу, "али сва ова дешавања су потврдила да је ДПС једини сигуран и непоколебљив бастион Цетиња и истински чувар грађанске и европске Црне Горе".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 14:48