Станић / Фото: Иван Петровић Ипе
15/02/2022 u 16:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Огласио се Станић: Од мене се грка ријеч неће чути

Све док за мнозину мјера патриотизма може бити само једна партија, Црна Гора ће бити на историјском гласању на сваким изборима, сматра он

Након пропалих преговора СДП-а и ДПС-а о власти на Цетињу, огласио се портпарол СДП-а Мирко Станић, наводећи да "можемо различито размишљати о многим темама, али се морамо уважавати и поштовати".

- Јуче смо на Цетињу гласали за предсједницу Скупштине из Старе гарде Либералног савеза, а двије изворне суверенистичке партије СДП и Гарда ће преузети управљање Пријестоницом Цетиње у наредном периоду. Било је пуно мишљења што и како треба. И пуно разговора. На крају, ми Цетињани треба да одлучимо како и што је најбоље за наш град, уз дужно поштовање за све наше пријатеље из других средина или држава.Није патриотизам да нам Пријестоница изгуби 7.000 становника и да је дужна 35 милиона еура данас. Да нам у школе креће 100 дјеце, а не 350 као прије 20  година. Вакат је да кренемо у борбу за напредно, европско и грађанско Цетиње, у концепту професионалне, деполитизоване и ефикасне градске управе- истакао је Станић.

Поручио је свим онима који, како каже, "шаљу поруке које им не приличе, да од њега и и колега неће добити “грку” ријеч назад.

- Све док за мнозину од вас мјера патриотизма може бити само једна партија, Црна Гора ће бити на историјском гласању на сваким изборима. А за мјесец, два или пола године кад видимо ефекте рада нове градске управе моћи ћете нас питати што смо и како урадили. Остајемо као што смо и рекли отворени за све предлоге и сугестије како да од Цетиња направимо најбоље мјесто за живот у Црној Гори- закључио је Станић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 16:37