Поповић / Фото: Лазар Ружић
01/09/2021 u 18:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Партија Андрије Поповића тражи Секуловићеву смјену: Сви скупа да одете на јесен

Министар унутрашњих послова је неспособан, тврде из Либералне партије

Либерална партија Црне Горе затражила је хитну смјену министра унутрашњих послова Сергеја Секуловића који је, како тврдр, е још једном доказао да није способан да врши функцију министра.

Из партије на чијем је челу Андрија Поповић тврде да Министарство на чијем се челу налази Секуловић “никоме не може гарантовати апсолутну безбједност јер не знају ко какве намјере има". 

- Дакле, први човјек полиције Црне Горе отворено и јасно признаје да није способан да организује безбиједност грађанима Црне Горе у сваком тренутку и на сваком мјесту, што је његова једина улога коју има као министар полиције. Неспособност министра Секуловића се до сада показала више пута, па ћемо само подсјетити на заустављање родољуба и патриота на Богетићима, затим прикривање и минимизирање гажења истих тих родољуба службеним аутомобилом Владе у којем је била кћерка председника Владе г. Kривокапића, као и већ чувени догађај када је замјеник генералног секретара Владе изазвао саобраћајну несрећу а затим саботирао своје учешће у том догађају. Превише је то грешака и неспособности за цијели један мандат, а камоли са 8 мјесеци колико се налази на челу министарства унутрасњих послова. Вријеме је да идете господине Секуловићу, сем ако не чекате да сви скупа из ове црквене владе идете на јесен ове године- поручују из ЛП. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:18