Pokret evropa sad / - PES
08/06/2024 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: Gospodin "Maradona", radi lakše odbrane, da skrati frizuru i okači političke kopačke o klin

Juče objavljene skaj prepiske u kojima se čovjek sugestivne frizure, pod nadimkom „Maradona”, spominje kao politički zaštitnik ljudi sa sumnjivim biografijama i švercerskim porivima, dodatno su ogolili razloge zašto su izvjesni D. i njegov putujući cirkus razvili fiksaciju i fascinaciju u odnosu na PES i premijera Spajića, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

- I zašto ih ta opsesija ne napušta. Gospodina „Maradonu”, logično, uznemirava sadržaj novih skaj prepiski koje demistifikuju njegovu ulogu u pokušaju da preuzme „državni posao” i okoristi se o isti, zajedno sa svojim saradnicima.  Zanimljivo je i podsjetiti se da je u kritično vrijeme  gospodin "Maradona" raspolagao kriptovanim telefonom, iako crnogorska javnost od njega nikad nije saznala kako ga je nabavio i za koje svrhe. U međuvremenu, tu dilemu bi mogao otkloniti „Maradonin” koalicioni partner na nivou Glavnog grada i njegova politička inspiracija, Nebojša Medojević, koji je kazao da je slušao snimljene razgovore vrhuške URE sa pojedinim vođama kriminalnih grupa, saopšteno je iz PES-a.

(VIDEO) Poslanici najavili podršku IBAR zakonima; Milović: Cilj je samo jedan - da dobijemo zeleno svijetlo

Kako dodaju, dok je "avangardni „Maradona” svoj boravak na vlasti zamišljao kao način kako da profitira, od davanja azila sumnjivim tipovima do preuzimanja švercerskih monopola, PES i parlamentarna većina su za manje od osam mjeseci, otkad je formirana 44. Vlada, uvećali minimalnu penziju na 450 eura, uspješno organizovali popis stanovništva, smanjili etnopolitičke tenzije, izvukli državu iz institucionalnog haosa i stvorili uslove za dobijanje pozitivnog IBAR-a".

- Ipak, osim skaj prepiski, gospodin „Maradona” će morati da odgovori na mnoga druga pitanja, počev od sumnjivog ugovora 43. Vlade o lobiranju do izvještaja Centra za ekotoksikološka ispitivanja o nivou zagađenosti vazduha, tokom onih dana kada su "Maradona" i ostali partijski saigrači „spaljivali” konfiskovane cigarete.  Priča se da je Bemaksov slavljenički vatromet, ispaljen na dan kada je „Maradona” na prevaru postao premijer, izazvao veću zagađenost vazduha nego li navodno spaljene cigarete, u režiji gejm čejndžera iz Ulcinja. Ipak, o svim ovim pitanjima će konačan sud dati SDT i crnogorski pravosudni organi. Do tada predlažemo gospodinu „Maradoni” da radi lakše odbrane skrati frizuru i okači političke kopačke o klin, zaključuju u PES-u.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

23. jun 2024 20:40