POKRET EVROPA SAD / - POKRET EVROPA SAD
14/08/2024 u 08:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: Hot najavio da će napustiti stranku, nakon zahtjeva da popravi rezultate "Čistoće"

Vijest da je Denis Hot napustio Pokret Evropa sad nas ne iznenađuje, budući da je on to i najavio nakon što mu je naš odbornički klub uputio zahtjev da popravi rezultate rada preduzeća Čistoća DOO Podgorica u kom obavlja funkciju VD Izvršnog direktora, kazali su iz PES-a.

Iako smo u prethodnih godinu dana trpjeli kritike javnosti na račun rada ovog gradskog preduzeća, imali smo razumijevanja za kompleksnost situacije u kojoj se našao Hot po stupanju na funkciju direktora i pružili smo mu šansu, dodaju u saopštenju iz PES-a.

Međutim, kako navode, ni nakon nešto više od godinu dana Hot nije uspio da riješi neke od ključnih problema u radu ovog preduzeća, a nije napravljen ni suštinski pomak u popravljanju finansijske slike ovog preduzeća, proširenje baze korisnika i optimizaciji rada, sve suprotno instrukcijama gradonačelnice.

Denis Hot podnio ostavku na sve funkcije u PES-u

- Pri tom, na svaku našu konstruktivnu incijativu Hot je reagovao prilično defanzivno i tretirao je kao lični napad i odbijao je da prihvati bilo kakvu pomoć u radu - istakli su iz pokreta.

Žalimo što se gospodin Hot pridružio grupi bivših funkcionera PES-a koji su mislili da će partija da stane iza njih čak i ako imaju loše rezultate rada u javnom interesu, pa sada krivicu za svoje neuspjehe pokušava da prebaci na druge, i to u jeku izborne kampanje, zaključuju u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 16:49