/ FOTO: Lazar Ružić
17/08/2024 u 14:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: Spajić u Francuskoj bio u posjeti prijateljima sa školovanja

Premijer je Francuskoj bio u posjeti prijateljima sa školovanja i života prije politike, objavljeno je na stranici PES protiv lažnih vijesti, što je na Fejsbuku podijelio i Milojko Spajić.

Navodi se da sjednica Savjeta za odbranu nije zakazana jer bi za to trebala saglasnost sva tri člana, a da će naznačenog dana premijer boraviti u Pljevljima zbog neodložnih porodičnih obaveza, o čemu je na vrijeme informisan sekretar Savjeta.

- Objavljivanje starih i lažnih fotografija od “uticajnih” Bemax botova na naslovnoj strani, voajerizam na ulicama dok je šetao u Francuskoj u posjeti prijateljima sa školovanja i života prije politike, i širenje lažnih priča o bahaćenju skupim vinima i vilama (POTPUNA LAŽ) - je povratak u eru tabloidne žute štampe! Neznanje ili loša namjera - napisali su na ovoj Fejsbuk stranici.

Podsjećamo, Dan je danas objavio da Spajić neće prisustvovati sjednici Savjeta za odbranu i bezbjednost zakazanoj za 20. avgust. Na društvenim mrežama objavljene su fotografije premijera uz tvrdnje da u Francuskoj pije šampanjac od preko 8.000 eura i odmara u luksuznoj vili. Poslanik GP URA Miloš Konatar kazao je danas u Skupštini Crne Gore da su aktivisti te stranke vidjeli premijera u Sen Tropeu.

Konatar: Premijer sjedi na plaži u Sen Tropeu i pije šampanjac; Nedović: Ima pravo da provede odmor gdje želi

Iz kabineta su kazali da sjednicu zakazuje predsjednik Crne Gore, nakon usaglašavanja termina sa druga dva člana Savjeta, što, kažu, nije bio slučaj u konkretnoj situaciji.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 23:37