Dragan Medojević, odbornia Pokreta Evropa sad u Danilovgradu / - FOTO: PES
19/10/2024 u 19:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

PES: Trotoari i biciklističke staze za bezbjedniji put Danilovgrad-Spuž

Opet donosimo dobre vijesti iz Danilovgrada – raspisan je tender za izradu glavnog projekta izgradnje trotoara i biciklističkih staza na starom putu Danilovgrad-Spuž, naveo je Dragana Medojevića, odbornika Pokreta Evropa sad u Danilovgradu.

- Godinama su građani, zbog loše bezbjednosti, koristili ovaj put pod stalnim pritiskom i stresom. Kretanje pješaka bilo je gotovo nemoguće, pa su mnogi bili prinuđeni da koriste prevoz čak i za svakodnevne potrebe. Nezamislivo je da roditelji šalju djecu u školu ili da starija lica obavljaju osnovne obaveze, iako žive u neposrednoj blizini. Na ovom putnom pravcu, nažalost, do sada je zabilježen veliki broj saobraćajnih nesreća, od kojih su neke imale tragične posljedice - dodaje on.

Navodi da rekonstrukcija puta bez trotoara, koja nije urađena po pravilima struke, jasno pokazuje neodgovornost i nebrigu prethodne vlasti prema građanima.

- Sadašnje rukovodstvo opštine, osim završetka Martinićkog puta, rješava i ovaj veliki problem, ispunjavajući obećanja i pokazujući kontinuitet rada u poboljšanju života svojih građana tokom cijelog mandata, a ne samo pred izbore - zaključuje u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. oktobar 2024 19:04