Pokret za Podgoricu / - M.VUJISIć
25/08/2024 u 16:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pokret za Podgoricu: Multipraktik PES-a se uključio u rad MONSTAT-a

Meritokratija po mjeri PES-a i Tihomira Dragaša. Igra fudbal, leti, popisuje. Zahvaljujući reakciji Dragaša, saznali smo da je bio član komisije koja je definisala specifikaciju softvera, neophodnog da bi građani imali uvid u popisne liste, kazali su iz Pokreta za Podgoricu.

- Nakon što je sebe preporučio kao eksperta za fudbal (u nadzornom je odboru FK Budućnost gdje je instalirao prijatelja za predsjednika tog kluba); ujedno ekspert je i za vazduhoplovstvo, (predsjednik borda dir.Air Montenegra). Rezultati u fudbalu katastrofalni, u Air Montenegru upitni, tako da ne čudi kada se multipraktik PES-a uključio u rad MONSTAT-a, što se, na rezultate popisa i instaliranje softvera, čeka ovoliko dugo - dodaju u saopštenju.

Često čitamo kako ćete napustiti PES, jer nije prošao Vaš prijedlog o doslovnoj primjeni "principa meritokratije" (iz navedenog vidimo kako Vi to doživljavate).  Da ne bi "iz principijelnih razloga" napustili PES, a izgleda je malo  što igrate fudbal, letite i popisujete, najbolje da Vas partijski drugovi instaliraju u još neki odbor kulturne, naučne ili obrazovne ustanove, navode iz pokreta.

- Tako bi se ispunio Vaš zahtjev da stručni, a ne stranački kadar vodi ovo društvo naprijed. Nego za PES nema zime kad ima takve multipraktike - poručuju u saopštenju.

Dragaš: Podaci o popisu tek kad bude provjeren i gotov softver

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 00:32