Андрија Поповић / - с д
12/07/2021 u 13:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Поповић: ЦГ је европска држава која је повратила мјесто међу велике народе

Овај дан посебно је значајан јер сублимира два велика историјска достигнућа народа Црне Горе, борбу за државну сувереност коју је потврдила 1878. године и борбу против зла фашизма коју је славно војевала 1941. годин

Грађанима и грађанкама Црне Горе и црногорске дијаспоре честитамо 13. јул Дан државности и антифашистичког устанка, поручили су из Либералне партије.

-Овај дан посебно је значајан јер сублимира два велика историјска достигнућа народа Црне Горе, борбу за државну сувереност коју је потврдила 1878. године и борбу против зла фашизма коју је славно војевала 1941. године. Држава која у своје темеље има уткане такве сјајне вриједности и која је научила да за слободу даје све, а слободу низашта, опстала је и остала своја, на свим историјским вјетрометинама које и данас данас ударају на Црну Гору и њену слободу. Данас је Црна Гора модерна, савремена, европска држава, чланица НАТО савеза која је повратила своје мјесто међу велике народе Европе и то је гаранција, не само опстанка и стабилности Црне Горе, већ и перспективе сталног напретка и побољшања квалитета живота њених грађана и живота по мјери европских вриједности-саопштио је Андрија Поповић предсједник Либералне партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:03