/ - Андрија Поповић
12/11/2021 u 14:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Поповић: Луда кућа, тражите одгађање а пријавили сте се на изборе

Избори су расписани по Уставу и закону 14. септембра, утакмица траје 82 дана а ви сада желите да прекинете као фудбалску утакмицу у 70. минуту због страха од убједљивог пораза, сматра Поповић.

Предлагање измјена Закона о локалној самоуправи којим би се објединили избори у 16 општина је политички антиуставни безобразлук који се ријетко гдје догађа, сматра посланик  Либералне партије Андрија Поповић.

Он је током данашњег скупштинског засједања навео да владајућа већина предложила тај акт због дешавања на Цетињу 4. и 5. септембра.

-Да тога није било никоме не би пало на памет да тражи одгађање избора на Цетињу и у Мојковцу и Петњици, јер због свега што се дешавало на Цетињу знате да вас чека убједљив пораз. Избори су расписани по Уставу и закону 14. септембра, утакмица траје 82 дана а ви  сада желите да прекинете као фудбалску утакмицу у 70. минуту због страха од убједљивог пораза- сматра Поповић.

 Ово је  луда кућа, пријавили сте се на изборе које сада желите да одложите. Ово је протиуставан предлог, овакав закон значи рушење Одбора за изборну реформ, ако ово усвојите тај Одбор је мртав- закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

20. maj 2024 18:32