Небојша Медојевић / - Фото: Фејсбук
27/07/2021 u 14:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ПзП: Медојевић био у праву - од формирања Владе без посла остало 10.000 грађана

- Тврдње Небојше Медојевића да је ова Влада неспособна да води државу, те да су поједини министри у њој корумпирани, нажалост, сваког дана се све више и више потврђују - кажу у ПзП-у

Покрет за промјене је саопштио да ова партија и њен лидер Небојша Медојевић недељама добијају мејлове сличне садржине од грађана у којима траже да он прихвати њихово извињење због нападања њега, у којима саопштавају да су сви његови ставови и оцјене о историјској превари бирача коалиције ЗБЦГ показали као тачни и основани.

- Тврдње Небојше Медојевића да је ова Влада неспособна да води државу, те да су поједини министри у њој корумпирани, нажалост, сваког дана се све више и више потврђују. Мјесецима уназад били смо свједоци разних напада и увреда на рачун Предсједника ПзП Небојше Медојевића који је још од самог почетка "рада" ове Владе упозоравао јавност на све оно што се тренутно догађа и говорио да је ова Влада само наставила политику криминалне организације ДПС-а - истићу у овој партији.

У ПзП-у тврде да је кампања да се Небојша Медојевић дискредитује била је и више него јасна.

- Међутим, било је и оних који су увидјели да се он од самог почетка користи само истином која је, нажалост, сурова и немила за чути. Подсјећамо, ова Влада од њеног формирања није урадила ништа од онога што су грађани који су 30. августа гласали за промјене у Црној Гори очекивали. Није демонтирала ДПС, није спровела лустрацију, није усвојила закон о поријеклу имовине, није потписан темељни споразум са СПЦ, нису отворена нова радна мјеста, нема нове економске политике итд итд. Такође, од формирања нове Владе без посла је остало 10 000 људи, док БДП у првих 6 мјесеци биљежи пад од 6% у односу на катастрофалну 2020 кад је пад БДП био 15% због пандемије - каже се у саопштењу ПзП-а.

Они тврде да све већи број грађана увиђа да се све оно на шта нас, мјесецима уназад, Небојша Медојевић упозорава постаје сурова истина коју многи нису хтјели ни чути нити у њу повјеровати.

- Умјесто да, као поједини, износи лажне оптимистичне информације и да путује у Јапан о трошку државе којој пријети велика економска криза, Небојша Медојевић износи истину и решења како да се спријечи још већа катастрофа у Црној Гори - саопштила је пресс служба ПзП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 18:52