Јово Рабреновић
16/08/2021 u 19:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рабреновић: Ко планира немире и отцјепљења којима из Београда пријети Раковић?

уче су у једном бенигном случају били брзи и уједињени па вјерујемо да ће данас у овом флагрантном случају пријетње нарушавања уставног поретка бити још бржи и ефикаснији

На основу данашње изјаве гласноговорника Вучићеве Србије и идеолога такозваног “српског света” јасно је шта се Црној Гори спрема. То сматра  Јово Рабреновић, потпредсједник Либералне партије

-Данас су и те слабашне маске скинуте и видимо ко пише сценариј а ко режира догађаје најављене за 4 септембар. Ексклузивни заступник ретроградне политике стварања српског света Александар Раковић јасно концизно и без увијања наводи, цитирамо: “По мом мишљењу, у овој ситуацији било би исправније пренијети само устоличење у главни град државе, Подгорицу, а не дати прилику националистички настројеним групама које организује влада да стварају конфликтне ситуације или ометају прославе.”  Он без увијања открива дио сценарија и плана по којем ће националистички настројене групе које организује влада да стварају конфликтне ситуације-наводи Рабреновић у саопштењу.

Додаје: "Зато позивамо предсједника владе Кривокапића министра Секуловића, тружилаштво да одмах и без оклијевања или демантију изјаву и наум поменутог господина Раковића или експресно предузму радње и приведу а затим и процесно покрену радње пред тужилаштвом на расвјетљавању цјелокупне ситуације.

-Јуче су у једном бенигном случају били брзи и уједињени па вјерујемо да ће данас у овом флагрантном случају пријетње нарушавања уставног поретка бити још бржи и ефикаснији. Изнесите пред јавност Црне Горе ко планира немире у држави, ко их финансира и ко су извршиоци. Уколико то не урадите сматравши вас за сучеснике и извршиоци у овом плану-наводи он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:24