Лого Радничка партија / - фото: Радничка партија
23/11/2021 u 10:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радничка партија: Подржавамо формирање нове Владе

Радничка партиjа такође изражава спремнонст да подржи нови предлог мандатара коалиционих партнера ,,Мир jе наша нациjа” или ,,Црно на биjело” уз могућност да се у нову Владу укључе представници мањиских народа

Платфотма коjу jе  представио Демократски фронт садржи конструктивне предлоге за превазилажење актуелне политичке кризе коjа већ дуже вриjеме траjе у Црноj Гори. Подржавамо и сматрамо неопходним формирања нове Владе, коjа ће кроз предан рад, ослушкуjући потребе грађана ићи наприjед, путем коjи смо одабрали, а то jе пут Европских интеграциjа, саопштено је из Радничке партије.

- Влада премиjера Здравка Кривокапића и поред броjих покушаjа на диjалог, прихватања компромиса за многа питања, ниjе имала слуха за 133.000 гласача коалициjе ,,За будућност Црне Горе” коjи се осjећаjу превареним за многа обећања коjа ниjесу испуњена. - казали су из Радничке партије.

Радничка партиjа такође изражава спремнонст да подржи нови предлог мандатара коалиционих партнера ,,Мир jе наша нациjа” или ,,Црно на биjело” уз могућност да се у нову Владу укључе представници мањиских народа са коjима би заjедничким снагама радили у стварању боље будућности сваког грађанина Црне Горе, додају у саопштењу.

- Сматрамо да све неправде коjе су учињене грађанима а нарочито радничкоj класи у Црноj Гори мораjу бити исправљене, jер наши радници су  од почетка тоталитарног режима Мила Ђукановића па до даншњих дана наjвећи губитници тешког процеса транзициjе коjу Црна Гора пролази - казали су из партије.

Са новом Владом, у нове побjеде коjе подразумиjеваjу озбиљан обрачун са организованим криминалом и корупциjом, изгласавање Тужилачког савjета, Буџета, Закона о попису становништва као и завршног процеса уређења односа државе са вjерским заjедницама, закључују у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 02:17