/ IVAN PETROVIC-IPE
09/10/2022 u 16:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakočević: Audijencija kod pape ne može neutralisati Abazovićevo anticrnogorsko djelovanje

Iz Vlade su juče saopštili da je Abazović održao predavanje na UMEF Univerzitetu u Ženevi te da mu je dodijeljen počasni doktorat pomenutog univerziteta

U fingiranju značaja smijenjenog premijera Dritana Abazovića, nemajući nikakav opipljivi dokaz o "prestižnosti" samoproglašenog Univerziteta, iz smijenjene Vlade su izmislili da je aktuelni austrijski predsjednik Aleksandar Van Der Belen imao predavanje kad i Dritan, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Rakočević.

Abazoviću dodijeljen počasni doktorat na univerzitetu u Ženevi

Rakočević je na Tviteru objavio najavu u kojoj je naznačeno da je Van Der Belen gostovao na univerzitetu u Ženevi u petak, 7. oktobra.

- Srušenoj Vladi se nije uklapao bivši predsjednik, H. Fišer. Ne može ni najavljena audijencija kod Pape, koja je očigledno djelo istih lobista, neutralisati Abazovićevo "akademsko" ugruvavanje u Švajcarskoj i anti-NATO i anticrnogorsko djelovanje u Crnoj Gori - poručio je Rakočević na Tviteru.



Podsjećamo, iz Vlade su juče saopštili da je Abazović održao predavanje na UMEF Univerzitetu u Ženevi te da mu je dodijeljen počasni doktorat pomenutog univerziteta za liderstvo i doprinos vladavini prava, promociji mira i stabilnosti u regionu.

Hajduković: Abazoviću počasni doktorat nije dao univerzitet već privatna biznis škola

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 17:01