Алмир Реброња / - SDP
04/08/2021 u 11:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Реброња: Свим грађанима општине Петњица и Бихора честитам Дан општине

Такође, поносан је, додаје, и због цјелокупне иницијативности и упорности СДП-а на послу враћања статуса општине Петњици

На овај дан присећајући се цјелокупне борбе за повраћај статуса Општине, посебно задовољство представља сјећање на који начин је Бихор крунисао цјелокупну борбу, и какав је био резултат референдума тог 4. августа, саопштио је др Алмир Реброња, члан Предсједништва СДП-а.

-Тада су претпоставке за бољи квалитет живота створене. Да ли се то десило, на који начин се функционисало, колико људи је одселило од тада и да ли су очекивања грађана испуњена, могло би се на широко дискутовати. Као члан Предсједништва СДП-а исказујем задовољство што је у темеље овог датума СДП себе дубоко уградила, поред осталог, и самом иницијативом и предлогом Скупштини да управо овај дан буде Дан општине- наводи Реброња.

Такође, поносан је, додаје, и због цјелокупне иницијативности и упорности СДП-а на послу враћања статуса општине Петњици, и идеје коју је носио Рифат Растодер, као и други уважени пријатељи који су помагали да та вишедеценијска иницијатива постане јава.

-Овдје неизоставно морам поменути и Салију Адровића, који је био један од главних протагониста првог формалног предлога Скупштини Црне Горе закона о враћању статуса Општине Петњици, сада већ давног 22. априла 1998. године. Желећи да Петњица буде оно што заслужује да буде, мјесто пуно живота, мјесто остајања и враћања људи, а знајући да жеље као ја има сваки Бихорац, још једном свим њеним грађанима, ма гдје се налазили, честитам Дан општине Петњица- закључује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:51