Danilo Šaranović / foto: saša matić
17/08/2024 u 20:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Šaranović: Policijskim službenicima stvorićemo dostojne uslove za rad

Ministar Unutrašnjih poslova Danilo Šaranović govorio je pred poslanicima tokom današnje sjednice o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjim poslovima.

- Nisam dovodio ljude s ulice, kako je to bila ranija praksa, nego sam zajedno sa timom najboljih pravnih stručnjaka došao do rješenja koja će osigrati transparentnost postupka zapošljavanja policajaca. Želimo da najbolji mladi ljudi budu novi policijski službenici. Više nikada neće biti mjesta kriminalcima u policajcima, više nikada neće biti premijer koji će da štiti kriminal- istakao je on.

Cilj smanjenje emisije ugljen dioksida i uvećanje energije iz obnovljivih izvora

Kako je naglasio, pored ostalog, da se nikada više ne bi zloupotrebljavala časna policijska uniforma on ima dužnost da stvori način da se tako nešto nikada ne dogodi Crnoj Gori.

Abazović: Dao sam državljanstvo Ramaju, provjerite o čemu se radi

- Obraćam se svim mladim ljudima koji su možda planirali da napuste Crnu Goru, da se jave na javni poziv koji će sve jednako tretirati i da daju doprinos da dekriminalizujemo Crnu Goru.  Obraćam se i svim časnim policajcima da ćemo konačno stvoriti uslove dostojne za rad- zaključio je ministar Šaranović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 07:23