СД / - фото сд
13/09/2021 u 19:30 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: Батина има два краја

Ради се о истим оним људима коjи су поносно пркосили вашим сузавцима, шок бомбама и гуменим мецима. И опет ћемо, упркос свим притисцима коjима се срамно служите злоупотребљаваjући државне ресурсе, наводе из СД-а

Социjалдемократе Црне Горе осуђуjу очигледан политички притисак коjи Управа полициjе врши позивањем учесника протестног скупа на Цетињу на информативне разговоре.

– Ово ниjе први пут од доласка нове власти и „слободе” у Црну Гору да се полициjа сасвим очигледно ставља на страну владаjуће већине прогонећи опозиционо ориjентисане грађане и представнике политичких партиjа. Овим путем саопштавамо надлежним органима да ћемо се врло радо одазвати њиховим позивима и да нас на таj начин неће успjети заплашити. Ради се о истим оним људима коjи су поносно пркосили вашим сузавцима, шок бомбама и гуменим мецима. И опет ћемо, упркос свим притисцима коjима се срамно служите злоупотребљаваjући државне ресурсе – наводе из СД-а.

Из СД-а, поручују власти и Управе полициjе, да се не играjу грађанским миром у Црноj Гори.

– Оставите све нас са ове стране, коjе год вjере и нациjе били, да живимо у миру као што смо то чинили свих ових година. Jер, као што знате, батина има два краjа – закључују из СД-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 09:11