СД, лого / - СД, лого
08/10/2021 u 18:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: Дјеца трпе, УРА ћути, Братићева опошљава

Но не брините грађани, опростиће вам Весна што вас је тукла, а УРА што јој је држала стражу - наводе они

У сложеном епидемиолошком моменту, кад би све снаге требало да буду окренуте организацији наставе и олакшању рада дјеци, те инфраструктурним пројектима у просвјети који су сви до једног стали, министарка вјера Братић, главни протагониста повратка средњег вијека, наставља са постављењем декларисаних четника и заступника те идеологије на чело школа. Најновији случај је директор Стручне школе у Пљевљима Бојан Струњаш, поручују Социјалдемократе.

 - Чувена Рада Вишњић макар на дан је доспјела до директорског мјеста барске школе "Југославија" , директор беранског Дома ученика поносни је промотер четничке идеологије, несуђена директорица школе "Ристан Павловић" у Пљевљима воли да гледа како "була ћирилицу везе", а директорица Филмског центра Црне Горе ни мање ни више него представница Двери... То су, уз новог пљеваљског директора, младе наде Весне Братић, која се очигледно уживјела у улогу првакиње "Српског света". Па док се просвјета копрца у епидемији, а УРА инсистира на некаквој експертској влади у којој је тренутно Братићева један од експерата, она "експертски" опошљава оно за шта је постављена - наводе они.

Притом, како додају, значајно се уживјевши у улогу мученице, само зато што мислећи дио овог друштва, згрожен министаркинкм поступцима и изборима, налази за сходно да јој то јавно и каже.

 - И док не само јавност него и њени сарадници поручују да "ко је њу познавао ни пакао му неће тешко пасти", министарка вјера зачуђено и увријеђено наставља узвишену мисију коју је себи додијелила, а УРА наставља да, сасвим случајно, ради нешто друго много важно, баш у моменту кад министарка "инсталира" још једно своје револуционарно кадровско рјешење. Уз, наравно, љутњу што јој се приговара. Но не брините грађани, опростиће вам Весна што вас је тукла, а УРА што јој је држала стражу - закључују из СД-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:24