ПАРТИЈА Социјалдемократе / - фото: СД
18/09/2021 u 16:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД Никшић: Ковачевић је све оно против чега се Никшић кроз историју борио

СД Никшић је истакао да, све у свему, не слути на добро

Социјалдемократе Никшића реаговале су на данашњу провокацију предсједника Општине Никшић који је, приликом интонирања химне Црне Горе, показао три прста.

 - Забринули смо се добрано за младог предсједника општине. Овако гледајући фотографију, дубоко је анализирајући, прва помисао нам је била да је, далеко било, шегао дрва припремајући се за дугу и оштру никшићку зиму па се, што би Никшићани рекли, нагрдио. Изгледа нам, не било примјењено, као да је Марко прешегао посљедња два прста. Ако је то у питању, добронамјерно му савјетујемо да се за помоћ не обраћа својим коалиционим партнерима, докторима Бајовићу и Митровићу, јер смо скоро свједочили да, ко се њима за помоћ обрати, горе прође него да није ни долазио - наводе из ове странке.

Ако се, како наводе из СД-а, пак, не ради о томе, питамо се шта би човјеку да тако нешто уради.

- Јуначки је издржао слушајући посљедње двије строфе химне, издржао је на ногама оно што његов старији колега и предсједник одбора 2012. године није успио. Тукло је јуначко срце у грудима, почело да прескаче на стихове “Ријека ће наших вала, ускачучи у два мора, глас носити океану да је вјечна Црна Гора”, али предсједник општине је издржао. Ваљда су му се од стреса и од грча ова посљедња два прста повукла, па је испало како не треба. Поклекнуо је на крају наш млади херој који одслуша химну, на ногама, до самога краја -  додају они.

СД Никшић је истакао да, све у свему, не слути на добро.

 - Узалуд смо, у мају мјесецу објашњавали зашто наш млади суграђанин не треба да врши функцију првог човјека Никшића. Невезано за то којем политичком субјекту припада, разлика је цивилизацијска. Марко Ковачевић је све оно против чега се град Никшић, кроз дугу историју свога постојања, бескомпромисно борио - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 10:18