/ - SDP, SDP
27/05/2024 u 14:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

SDP: Odličan izborni rezultat najava jačanja građanskih snaga

Socijaldemokratska partija zahvaljuje građanima Budve koji su juče podržali listu “ČIST IZBOR – Petar Odžić – SDP, SD, LP i građani”, kao i svima koji su učestvovali u izbornom procesu i dali doprinos da on prođe u demokratskoj atmosferi.

- Želimo istaći da je naša lista sa oko 5% osvojenih glasova jedina koja je bez značajnih državnih ili lokalnih resursa, koje su se za pojedine liste mjerile stotinama hiljada eura, uspjela da ostvari veoma dobar rezultat, u neravnopravnoj borbi. Funkcionerska kampanja, pritisci na zaposlene, zloupreba državne i lokalne vlasti i javnih i lokalnih preduzeća bili su izraženi više nego bilo kada u do sada održanim izbornim ciklusima, pa je i pored toga naša lista uspjela da bude glas onih koji na politiku gledaju kao na šansu za promjene na bolje i časno zanimanje - navode u saopštenju.

Izbori u Budvi: ZBB i BNG po devet mandata, DPS sedam

Dodaju da svakako da ovaj rezultat pokazuje da građani Crne Gore pozitivno reaguju na okupljanje progresivnih gradjanskih snaga koje mogu dati adekvatan odgovor na izazove sa kojima se kao država i društvo suočavamo.

- Zbog toga rezultat tima koji je u Budvi predvodio Petar Odžić dodatno dobija na značaju, kao najava daljeg snaženja na sljedećim lokalnim, ali i državnim izborima koje očekujemo do kraja godine - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
SDPIZBORIREZULTAT

Izdvojeno

02. jul 2024 03:10