Лого СДП-а / - Илустрација
11/06/2021 u 11:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СДП: Побjеда грађана Цетиња

Прихватањем амандмана стичу се услови да се наставе започети проjекти и започну планирани коjи би значаjно унаприjедили локалну инфраструктуру, казали су из СДП-а

Министарство финансиjа и социjалног старања jе прихватило амандмане на Буџет за 2021. годину коjе су подниjели посланици СДП-а, а коjи подразумиjева да се испоштуjе Закон о Приjестоници по коме се за потребе Приjестонице издваjа jедан одсто текућег буџета, саопштено jе из СДП-а Цетиње.

Према њиховим риjечима на оваj начин jе омогућено да се сви планирани проjекти из Програма развоjа Пријестонице, у вриjедности од цца 6 милиона еура, уврсте у Предлог Буџета.

– Прихватањем амандмана стичу се услови да се наставе започети проjекти и започну планирани коjи би значаjно унаприjедили локалну инфраструктуру – додаjу из СДП-а Цетиње.

Како закључуjу, сада jе на потезу Приjестоница чиjе службе мораjу показати значаjно већи степен ефикасности и посвећености, како би обезбиjеђена средства била у потпуности утрошена у интересу грађанки и грађана Цетиња.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:07