SEP / - STRANKA EVROPSKOG PROGRESA
23/07/2024 u 18:09 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

SEP: Nova Vlada produkt partijskih i ličnih interesa

Iz Stranke evropskog progresa saopštili su da su građanio danas dobili Vladu koja se nije konstituisala na programskim ciljevima od javnog interesa već isključivo na partijskim i ličnim interesima.

- Građani su dobili Vladu koja će nastaviti da devastira institucije, podriva državne interese i demokratiju. Novom strukturom Vlade od tridesetak resora, dva puta više državnih sekretara, tri puta više direktora direktorata, duplo više službenih automobila... će se nastaviti nekontrolisano trošenje državnog novca i urušavanje javnih finansija. Očekuje Vas novo povećanje cijena, rast inflacije i vjerovatno nijedan razvojni projekat- navode saopštenjem.

Krivokapić o rekonstrukciji Vlade: Sve će to narod platiti

Dodaju da svaki politički subjekt sam odlučuje koga će izabrati za partnera, kakvu Vladu želi i na kojim vrijednostima.

- Ovu Vladu pretežno čine politički subjekti koji negiraju genocid, štite i veličaju ratne zločince, najavljuju pohode na susjedne nam države i vrše agresivnu reviziju naše antifašističke prošlosti i slobodarske tradicije. Ovakva Vlada i ono što ona nudi još jednom nas učvršćuje u stavu da je našoj političkoj sceni neophodna Stranka evropskog progresa, koja će sa ostalim građanskim i evropskim snagama dati Crnoj Gori priliku da se oporavi a njenim građanima nadu da ćemo imati bolju državu i društvo od ovog koje živimo danas- ističu iz SEP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 20:33