Адмир Скендеровић / - фото: СДП
24/01/2022 u 12:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Скендеровић подржао концепт "СДП и Грађани"

Он је казао да се данас Рожаjе суочава са броjним изазовима и за њихово рjешавање jе потребно обjедињавање "оних људи коjи имаjу запажене и мjерљиве резултате у своjим професиjама

Дипломирани инжењер грађевинарства, Адмир Скендеровић из Рожаjа, као нестраначка личност подржао jе концепт коjи промовише Социjалдемократска партиjа “СДП и Грађани” и позвао jе све своjе суграђане коjи диjеле исто мишљење да му се придруже.

- У времену смо када себи не смиjемо допустити да будемо ниjеми посматрачи дешавања око нас. Потребно обjединити све наше потенциjале, и грађанске и партиjске, како би покренули развоj државе и града по мjери свих становника. Због тога сам одлучио подржати концепт коjи промовише Социjалдемократска партиjа, у коjем jе дата шанса људима коjи имаjу стручне референце, да равноправно са члановима партиjе, креираjу наjбоља рjешења за развоj наше средине -  нагласио jе Скендеровић.

Он је казао да се данас Рожаjе суочава са броjним изазовима и за њихово рjешавање jе потребно обjедињавање "оних људи коjи имаjу запажене и мjерљиве резултате у своjим професиjама и коjи долазе из реалног сектора, са људима чистог образа и биографиjе.”

Због тога је позвао све своје суграђане, коjи диjеле исто размишљање, да се придруже концепту СДП и Грађани и тиме даjу своj допринос напретку и развоjу Рожаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 06:41