Љуиђ Шкреља / - ДПС
11/07/2021 u 17:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шкреља: Премиjер да обjасни злоупотребу владиних возила

Након што су, не тако давно, газили грађане Црне Горе, службени аутомобили у служби Кривокапићеве породице сада су задужени за екскурзиjе по Београду, што jе само jош jедна од озбиљнијих злоупотреба коjима прибjегава Влада, каже Шкреља

Позивамо премиjера Здравка Кривокапића да поjасни jавности по коjем основу његови укућани користе службена возиља Владе Црне Горе током приватних посjета иностранству, каже Љуиђ Шкреља, посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе.

- Након што су, не тако давно, газили грађане Црне Горе, службени аутомобили у служби Кривокапићеве породице, сада су задужени за екскурзиjе по Београду, што jе само jош jедна од озбиљнијих злоупотреба коjима прибjегава Влада - каже Шкреља.

Од човjека коjи jе, каже, маниром окорjељог популисте, првог дана мандата у Владу дошао таксиjем, "Кривокапић jе за кратко вриjеме возни парк Владе Црне Горе претворио у такси службу за породичне потребе".

Истиче да је додатни скандал што функционери Владе миjењаjу таблице на возиљима, скидаjу службене не би ли могли да државна возила користе у приватне сврхе.

- Рачунаjући на то да ће Кривокапић или отћутати, или демагошки одговорити како се он жртвуjе, а да jе његова породица изложена незапамћеном прогону, ипак га подсjећамо да jе у питању дjело за коjе су предвиђене законске санкциjе. Зато jе дужан да jавности обjасни шта се то дешава са владиним возним парком и зашто се аутомобили користе ненамjенски, у породичне и приватне сврхе - истиче посланик ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:51