Владимир Лепосавић / - PFCG
14/06/2021 u 14:47 h
ДАН порталДАН портал
StoryEditor

Скупштина у сриједу о разрјешењу Лепосавића

Договорено је да на овој краткој сједници изјаснимо и онда, вјерујем након неких пола сата пређемо на претрес у односу на приједлог о разрјешењу министра правде Владимира Лепосавића, казао је Бечић

Предсједник Скупштине Алекса Бечић најавио је да ће се у наредне дане у раду Скупштине бити расправа о смјени министра правде Владимира Лепосавића. То ће како је казао, бити на дневном реду који је заказан за сриједу.

(ВИДЕО) Посланици у сриједу о разрјешењу министра Лепосавића, ускоро поступак избора генералног директора РТЦГ

-У сриједу ћемо имати кратку сједницу која ће имати прву тачку дневног реда - Доношење одлуке о продужењу рока рада Одбора за свеобухватну изборну реформу и вјероватно ћемо допунити дневни ред сагласно договору са шефовима свих посланичких клубова који учетвују у раду Скупштине - допуна Закона о раду која ће омогућити да ова одредба која је актуелизована ових дана - 66 година прага за старосну пензију  ступи на снагу почеткон 2022. Договорено је да на овој краткој сједници не водимо расправу о ове двије тачке, већ да се изјаснимо и онда, вјерујем након неких пола сата пређемо на претрес у односу на приједлог о разрјешењу министра правде Владимира Лепосавића- казао је Бечић и додао да ће се гласање обавити вјероватно у четвртак.

Izdvojeno

21. jul 2021 14:27