parlamentarni izbori 2023 / - SRDJAN BOLJEVIC
04/07/2023 u 18:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Služba za informisanje predsjednika: Državni simboli moraju biti zaštićeni i poštovani

Nakon medijskih navoda da je na snimcima i fotografijama prisutan gest koji bi mogao da ukazuje na nepoštovanje državnih simbola, predmetne fotografije i video snimak su povučeni sa sajta predsjednika

Služba za informisanje predsjednika Crne Gore saopštila je da je povukla fotografije i video snimak sa sinoćnjeg prisustva predsjednika Jakova Milatovića obilježavanju 13. godišnjice rada Javne Ustanove Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom u Nikšiću "u cilju objektivnog informisanja javnosti o predmetnom događaju".

– Nakon medijskih navoda da je na snimcima i fotografijama prisutan gest koji bi mogao da ukazuje na nepoštovanje državnih simbola, predmetne fotografije i video snimak su povučeni sa sajta predsjednika. Državni simboli Crne Gore su neprikosnovena Ustavna kategorija i kao takvi moraju biti zaštićeni u svakom trenutku i svakoj prilici. A na nadležnim organima je da ispitaju da li u predmetnom gestu ima elemenata krivičnog djela – saopšteno je iz Službe za informisanje predsjednika crne Gore Jakova Milatovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 01:22