СНП / - ФОТО: ФЕЈСБУК
26/01/2022 u 11:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП Демократама: Не брините за СПЦ, заклели смо се да ћемо је бранити свим средствима

Како су навели, што се тиче мањинске, техничке или било које друге Владе, као што су већ рекли, још једном понављају да ће о том питању одлуку донијети Главни одбор партије

„Морални чистунци“ из Демократске Црне Горе настављају да воде ратове са свима на политичкој сцени Црне Горе. Толико су обневидјели да ће још мало почети да се свађају сами са собом, поручују из Социјалистичке народне партије.

Како додају, жалосна је ова партија, коју више нико због њиховог застрањивања и слијепог радикализма, не узима за озбиљно, посебно не међународна заједница.

 - Још једно острашћено саопштење, сасвим сигурно дошло из мозга Бориса Богдановића, овог пута таргетира предсједника СНП ЦГ Владимира Јоковића као лицемјера. А због чега? Због тога што је Јоковић јасно рекао да СНП неће бити дио ниједне Владе чији приоритет неће бити потписивање Темељног уговора између државе Црне Горе и Српске православне цркве? Да ли смо због тога под паљбом Демократа или можда због тога што патријарх српски Порфирије хоће да разговара са Јоковићем, а не са Бодгдановићем и Бечићем - наводе из СНП-а.

Поручују Демократама да за СПЦ не брину док о њој брине Социјалистичка народна партија.

- Подсјећамо вас још једном, а то народ добро памти, да нисте били присутни на Тројчинданском сабору 2019. године кад смо се пред блаженопочившим митрополитом Амфилохијем и садашњим митрополитом Јоаникијем са хиљадама вјерника заклели да ћемо бранити светиње свим средствима. Подсјећамо такође да вас у почетку није било ни на литијама, док нисте добро извагали да ли ће вам то донијети корист. А сада се правите да сте велики заштитници Цркве и њених интереса, и још је браните од СНП-а -  додају из ове партије.

Како су навели, што се тиче мањинске, техничке или било које друге Владе, као што су већ рекли, још једном понављају да ће о том питању одлуку донијети Главни одбор партије.

 - У СНП-у, господо Демократе, заборавили сте, постоје одређене процедуре, демократски процеси, за разлику од вас гдје познати двојац доноси све одлуке без питања било кога.  На крају, не брините ви за часне чланове СНП ЦГ који су вас још 2015. године препознали као преваранте и ловце у мутном и одбили да вас слиједе у покушају рушења СНП-а. Како тада, тако ни данас, ваше празне приче, увреде и таргетирања на њих немају утицаја - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:41