/ - СНП
06/11/2021 u 10:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Ђукановић се боји и мртвог митрoполита Амфилохија

Жалосно jе шта jе себи дозволио некада свемоћни Ђукановић. Дошао jе до тачке у коjоj га више ни његове наjватрениjе присталице не схватаjу озбиљно

Све се у свиjету, па и у Црноj Гори, миjења, али предсjедник ДПС-а и даље остаjе на истим позициjама. Петнаест година од обнове независности Црне Горе, Мило Ђукановић и даље прича и страхуjе од великосрпског национализма, руског протекционизма, свуда види четнике и партизане, зеленаше и бjелаше, наводе из Социјалистичке партије.

- Жалосно jе шта jе себи дозволио некада свемоћни Ђукановић. Дошао jе до тачке у коjоj га више ни његове наjватрениjе присталице не схватаjу озбиљно. Jер Црна Гора jе еволуирала, грађани желе бољи живот, веће плате, сигурна радна мjеста и поштовање основних права, а не константно враћање у 1918, 1945. и деведесете - наводи се у саопштењу.

Истичу да је Ђукановић гостовање на ДПС-овскоj Градскоj телевизиjи, коjа jе основана искључиво у сврху промоциjе ове партиjске дружине, искористио да jош jедном нападне покоjног митрополита Амфилохиjа.

- Jасно jе да се предсjедник ДПС-а плаши и мртвог митрополита и покушава да оскрнави сjећање народа на њега и његова дjела. На Ђукановићеву велику жалост, у томе неће успjети ма колико се трудио, извртао чињенице и говорио неистине - истиче СНП.

На краjу, кажу, нема се шта поручити Ђукановићу, осим да настави путем коjим jе кренуо. То jе сигуран рецепт за његов политички краj и нестанак партиjе коjу предводи, што већина грађана с нестрпљењем ишчекуjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:19