Јоковић / Фото: Ненад Мандић
12/09/2021 u 10:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП Ђукановићу: Не пријети шумама и немирима

Предсједник ДПС треба да схвати да у ближој будућности нико из његове партије неће више покривати нити једну државну функцију, поручују из Јоковићеве партије

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић је одлазећи диктатор који покушава последњим хушкачким изјавама да у Црној Гори створи нове подјеле и атмосферу мржње коју је успјешно трасирао док је био у могућности, поручују из СНП-а. 

- Последњи диктатор на Балкану заборавља да му је политички сат давно одзвонио и да броји своје последње дане на позицији, коју нажалост, тренутно покрива. Управо због тога и разумијемо његов страх од губитка фотеље, од независног тужилаштва и реформе правосуђа. Смијешне су његове лекције о европејству. Заборавља предсједник ДПС-а  да пустошење државне имовине, криминал и корупција нису вриједности ЕУ, и да ће за то у најскорије вријеме и пред независним органима морати да одговара- истичу у партији на чијем је челу Владимир Јоковић. 

Они су осудили Ђукановићеве последње изјаве, уз констатацију да су били у праву кад су покренули иницијативу за његов опозив.

- Још једном га позивамо да прекине да плаши грађане, пријети шумама, немирима и грађанским ратом. У свакој уређеној држави и ово би било довољно да изгуби функцију коју покрива. И да закључимо, грађани су 30. августа опозвали ДПС и њихову политику и показали гдје им је мјесто. Остало је још да и предсједник ДПС схвати да у ближој будућности нико из његове партије неће више покривати нити једну државну функцију- закључује се у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:04