/ - Фото: СНП Голубовци
22/12/2021 u 12:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП Голубовци: Меморандум представља путоказ за превазилажење дубоких подјела

На састанку истакнуто незадовољство односом тренутне Владе према њима

Општински одбор СНП Голубовци, на синоћној сједници, разматрао је актуелну политичку ситуацију, са посебним освртом на потписани меморандум који, како је оцињено, представља путоказ за превазилажење дубоких подјела у Црној Гори и усвајање европских вриједности, а све у циљу економског напретка друштва и већег квалитета живота грађана.

Додају:"Сједницом је предсједавала предсједница Одбора Слађана Калудјеровић, а присутнима се обратио и директор партије Богдан Божовић, као и потпредсједница Одбора Главног града Радмила Чагоровић".

-Донијета је одлука о одржавању Изборне конференције Општинског одбора СНП Голубовци и покренута процедура у том правцу, а на наредној сједници предлагаће се делегати, чланови и локално руководство новог Општинског одбора. Будући да ће се кроз неколико мјесеци одржати избори у Зети и Подгорици, ОО СНП Голубовци наведене активности види као прилику за озбиљну припрему и јачање партијске инфраструктуре, посебно имајући у виду да је промјена локалне власти извјесна и да ће СНП и у кадровском смислу знати да одговори изазовима и задацима које те промјене доносе-наводе у саопштењу.

Додају:"У складу са тим, просторије СНП-а у Голубовцима су сваког радног дана у периоду од 10 до 12 часова отворене за све грађане Зете који имају предлоге и сугестије".

-Циљ је да заједно стварамо услове за квалитетнији живот и рад на нашем подручју, тим прије што би наредна година требало да донесе, поред промјене власти, и промјену статуса наше општине чиме се простор за дјеловање у значајној мјери повећава. На састанку је истакнуто и незадовољство односом тренутне Владе према СНП-у, али и афирмативан став поводом активности наше партије у циљу изналажења новог одрживог рјешења, које ће бити подржано од стране актуелне парламентарне већине ојачане подршком партија националних мањина- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 16:50