/ - фото: СНП
14/12/2021 u 15:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Још једно наручено истраживање којим нам се жели наудити

Истине ради, и ово истраживање је онолико тачно, таман колико и прогнозе поменуте истраживачке куће о побједи ДПС-а уочи парламентарних избора, наводе из СНП-а

Из СНП-а су саопштили да смо данас имали прилике да видимо још једно "лажно, наручено истраживање Цедема, којим се жели наудити и покушати направити штета Социјалистичкој народној партији". 

- Истине ради, и ово истраживање је онолико тачно, таман колико и прогнозе поменуте истраживачке куће о побједи ДПС-а уочи парламентарних избора 30. августа. Дакле, чисти промашај и пусте жеље наручилаца, и оних који би да креирају јавно мњење у нечију корист. Социјалистичка народна партија је свјесна своје снаге, као и исправности грађанског карактера и европског пута наше партије. За нас је најбитнија чињеница да грађани вјерују у исправност наше политике, знамо колико вриједимо, те нам свакодневно прилази све већи број младих, образованих људи.  И да закључимо, оваква и слична истраживања, која су потпуно намјештена немају ама баш никаквог утицаја на нашу странку- наводе у саопштењу.

Поручују да ће их мораћемо и овога пута разочарати, "јер ово су наше прве 23 године. Идемо даље, са нашим часним и поузданим чланством у боље сјутра, изградњу модерне, европске и уређене Црне Горе".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 09:57