ФОТО: СНП / - ФОТО: СНП
17/01/2022 u 17:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Мањинска влада једно од могућих рјешења, цијенимо поступак Абазовића

Подсјећају да је СНП минулих мјесеци указивала да је питање повјерења Влади значајно због тога јер је статус кво неодржив и не води напретку на путу ка ЕУ

Предсједништво Социјалистичке народне партије (СНП) сматра да је концепт мањинске владе једно од могућих рјешења за излазак из ове тешке политичке ситуације, саопштено је из партије.

На данас одржаној сједници Предсједништа Социјалистичке народне партије Црне Горе оцијењено је да постојећа Влада Црне Горе нема подршку парламентарне већине и да се мора у што скоријем року разријешити ова тешка политичка ситуација.

- Ако су радом Владе незадовољни представници коалиције Црно на бијело, који су иницирали концепт експертске владе, ми можемо констатовати да смо и ми незадовољни радом исте - саопштено је из СНП-а након сједнице Предсједништва те странке.

Предсједништво СНП цијени поступак лидера УРА-е Дритана Абазовића, који је, како кажу у тој партији, имао одговорност да постави питање повјерења Влади чији је он потпредсједник, "пошто на многобројне позиве парламентарне већине то није урадио актуелни премијер".

Подсјећају да је СНП ЦГ минулих мјесеци указивала да је питање повјерења Влади значајно због тога јер је статус кво неодржив и не води напретку на путу ка ЕУ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 09:12