Владимир Јоковић / - SRDJAN BOLJEVIC
23/07/2021 u 21:01 h
Дан ПорталДан Портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Конгрес 31. јула, Јоковић једини кандидат за предсједника

Како се истиче у саопштењу, у складу са дониjетим епидемиолошким мjерама коjе забрањуjу одржавање великих скупова у затвореном простору, Конгрес ће се одржати на Стадиону малих спортова у Подгорици

Главни одбор Социjалистичке народне партиjе усвоjио је документа за Девети конгрес коjи ће се одржати 31. jула, а за предсjедника партије предложен jе само jедан кандидат, досадашњи предсједник Владимир Jоковић.

Како се истиче у саопштењу, у складу са дониjетим епидемиолошким мjерама коjе забрањуjу одржавање великих скупова у затвореном простору, Конгрес ће се одржати на Стадиону малих спортова у Подгорици.

– На данашњоj сjедници предсjедник СНП Владимир Jоковић говорио jе о актуелноj политичкоj ситуациjи у држави истичући да jе ситуациjа тешка, али да ће власт, чиjи jе и СНП дио, учинити све како би се пронашло рjешење на добробит грађана. Говорећи о предстоjећем Конгресу, предсjедник СНП jе искористио прилику да се члановима Главног одбора у досадашњем сазиву, захвали на досадашњем раду и подршци коjу су му пружили, наглашаваjући да jе СНП и даље политички бренд у Црноj Гори са jасним циљевима коjи значе добро за Црну Гору и њене грађане – наводи се у саопштењу СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 10:45