СНП  / - ФОТО: ФЕЈСБУК
29/03/2022 u 12:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Реконструкција Херцеговачке улице пробија све рокове

Још једном се, како додају из ове стренке, потребе грађана запостављају због партијских интереса ДПС-а

Иако су се Подгоричани надали да ће још прије неколико мјесеци моћи да прошетају обновљеном Херцеговачком улицом, захваљујући неодговорности градских власти то се није десило, наводе из подгоричког СНП-а.

 - Реконструкција саобраћајнице од Улице слободе до Улице Марка Миљанова, у дужини од 265 метара, почела је у јулу прошле године, а требало је да буде завршена крајем јануара ове године. Потом је из Агенције за изградњу и развој Подгорице саопштено да је планирани рок за завршетак радова 20. март, што значи да је и овај рок пробијен прије десетак дана - објашњавају они.

Из СНП-а наглашавају да грађани Подгорице који живе у овом дијелу града или су послом везани за њега незадовољни су због пробијања рокова јер већ мјесецима не могу нормално да функционишу.

 - Нарочито су угрожени они који имају своје бизнисе у центру, као што су бутици, фризерски салони, локали. Иако су Подгоричани тражили да се возилима забрани да саобраћају за вријеме градње како би се убрзао процес окончања радова, за ове захтјеве није било слуха.  Како год било, очигледно је да ће наши суграђани још мало причекати на отварање реконструисане Херцеговачке улице, а градоначелник Иван Вуковић ће, сасвим смо сигурни, то темпирати управо уочи локалних избора у Главном граду - истичу у СНП-у.

Још једном се, како додају из ове стренке, потребе грађана запостављају због партијских интереса ДПС-а.

 - Тако типично за ову дружину која ће, на срећу већинског дијела Подгоричана, врло брзо отићи у политичку прошлост - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:14