/ - ФОТО: ФЕЈСБУК
21/01/2022 u 12:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

СНП: Тридесетог августа се промијенила власт, али је рад појединих дјелова служби остао исти

Стога, никакви покушаји рушења СНП-а неће проћи. Нагледали смо се ми тога од 1997. године и то за нас није ништа ново, наводе они

Тридесетог августа 2020. године се коначно промијенила власт у Црној Гори након 30 година, али је рад појединих дјелова служби безбједности остао исти, наводе из СНП-а.

-Последица тог стања је несмјењивање људи који су на руководећим позицијама били и прије 30. августа, а који су се најмање бавили питањима од националног интереса, већ су слијепо слушали партијске директиве.  СНП има сазнања да су се поново активирали стари методи рада и напади на најчаснију партију да се поново проба дестабилизовати СНП преко иступа одређених појединаца. Међутим, заборављају ови АНБ елементи да је СНП одувијек била свјетионик борбе против бившег режима и да нас ништа не може помјерити са часног пута којим се крећемо скоро 25 година- наводе из СНП-а.

Додају: "Стога, никакви покушаји рушења СНП-а неће проћи. Нагледали смо се ми тога од 1997. године и то за нас није ништа ново".

-Напотив, ови атаци нас само чине још снажнијим и одлучнијим да наставимо борбу за часну, просперитетну и европску Црну Гору, што је одувијек био наш једини циљ. Поручујемо онима који у скривеним "кухињама" АНБ-а смишљају начине да нанесу штету нашој партији да се ману ћоравог посла и да енергију усмјере ка нечему што ће допринијети добробити Црне Горе- поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 15:35