Мило Ђукановић
29/08/2021 u 10:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

СНП упутио Иницијативу за покретање поступка за опозив Ђукановића

Из те партије су казали да су његово понашање и посљедња изјава још један доказ да он није предсједник свих грађана, „него само своје превазиђене политике Демократске партије социјалиста

Социјалистичка народна партија (СНП) упућује иницијативу парламентарној већини за покретање поступка за опозив предсједника Црне Горе Мила Ђукановића због, како је саопштено из те партије, његових скандалозних изјава и позива на нова дијељења и сукобе, јавља агенција МИНА.

-Очигледно кршење Устава од стране тренутног предсједника Црне Горе довољан је разлог да коначно сасијечемо политику подјела, мржње и сукоба у Црној Гори, коју персонификује Ђукановић- казали су из СНП-а.

Како су навели из те партије, неспорно је да држава може обезбиједити све неопходне услове да Српска православна црква оствари Уставом загарантована права.

Неспорно је, сматрају у СНП-у, да Ђукановић није достојан функције предсједника Црне Горе.

Из те партије су казали да су његово понашање и посљедња изјава још један доказ да он није предсједник свих грађана, „него само своје превазиђене политике Демократске партије социјалиста.

-Сваким даном показује страх за себе и своје сараднике који су опљачкали и уништили Црну Гору, а који морају одговарати пред независним тужилаштвом- навели су из СНП-а.

Из СНП-а су поручили парламентарној већини да су за опозив Ђукановића.

-Наше потписе имате на столу- казали су из СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 10:36