Спајић  / Фото: Иван Петровић Ипе
30/07/2021 u 08:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Твитер расправа Коњевића и Спајића: Милојко, пред зору се мрзне

Лидер СДП-а је ухваћен у неистини под други пут, тврди министар

Министар финансија Милојко Спајић тврди да је лидер СДП-а Рашко Коњевић ухваћен у неистини када је казао да је “лаж” да је донио правилник којим је омогућена легализација коцкања у угоститељским објектима.

Спајић је на свом званичном Твитер профилу подијелио расправу Коњевића и премијера Здравка Кривокапића јуче на премијерском сату, гдје је Кривокапић тврдио да постоје званични писани трагови у којима се види допринос Коњевића да кладионичарске игре буду доступне и у угоститељским објектима.

- Коњевић је прво ухваћен у неистини на рачун стипендирања студија Јакова Милатовића, а сада у неистини на рачун кривокапића и Владе. У Рашка Коњевића су кратке ноге- написао је министар. 

Коњевић му је на то одговорио "Милојко, пред зору мрзне".

image

Коњевић

Фото: Срђан Бољевић

- Само лагано. Не “горите” овог човјека. Поздрави екипу и честитам принову. Не залијећи се, буди мудар- поручио је он. 

Кривокапићу је, пак, поручио да се изгледа још није "отријезнио" од разговора у Парламенту.

- Објавићу вам изворни Правилник из 2013. или 2014. године и доказати вам да саопштавате лаж. Наравно, треба и да кажете шта је и у том Правилнику незаконито или неуставно. Узгред, ако имате нетшо против мене да сам урадио незаконито, да имам неки бизнис скривени као ваша фамилија, власт ст, па наредите и хапсите ме. Али пазите, брзо ће ваши послови угледати видјело. Нећете ме “ућуткати”- додао је Коњевић. 

Подсјетимо, прије неколико дана минисдтар економског развоја Милатовић саопштио је да је тврди да је Kоњевић покушао да обмане јавност износећи, како тврди, низ неистина о његовом школовању.

Како је казао Милатовић, за вријеме док се он школовао у иностранству, Kоњевић је био државни функционер, вриједно радио на унапређењу животног стандарда и владавини права у Црној Гори.

- Зато данас имамо 25 одсто грађана на рубу сиромаштва и големи осјећај нагомилане неправде у друштву - написао је Милатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

23. septembar 2021 10:09