фото: Твитер / - фото: Твитер
24/10/2021 u 15:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Срзентић разговарала са портпаролком Бијеле куће

Псаки је инспирација многим дјевојчицама и дјевојкама, те да игра кључну улогу у првом женском сениорском комуникационом тиму у администрацији америчког предсједника Џоа Бајдена, наводи она

Министарка јавне управе и дигиталног друштва Тамара Срзентић је током своје радне посјете Сједињеним Америчким Државама разговарала и са секретарком за медије Бијеле куће Џен Псаки.

На свом Твитеру Срзентић је навела да је са Псаки разговарала о глобалним изазовима који оптерећују медије и новинаре, грађењу отворене и транспарентне Владе и улози које владине политике могу имати на сузбијању ширења лажних вијести, као и о већем ознаживању жена у јавној администрацији.

Псаки је инспирација многим дјевојчицама и дјевојкама, те да игра кључну улогу у првом женском сениорском комуникационом тиму у администрацији америчког предсједника Џоа Бајдена, наводи Срзентић.

- Џен Псаки помјера границе отворености, а својим прецизним и једноставним стилом, уважавајући новинаре и њихово право да питају, приближава на дневном нивоу људима у сваком дијелу Америке политике које за њихово добро креира Бијела кућа -  навела је Срзентић на Твитеру.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:46