/ фото: БОБАН СТАНИШИЋ
21/12/2021 u 13:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станишић: Ђуровић да смањи плату директору ТоМонтенгра

Овим путем позива Ђуровића да се умјесто што "се бави паушалним оцјенама амандмана колега из владајуће већине, одговори на предлог за смањење плате и укидање бонуса директору То Монтенегра Предрагу Тодоровићу"

Предсједник Мреже младих Покрета за промјене, Бобан Станишић, саопштио је да је потпредсједник УРА Горан Ђуровић  јуче је најавио да УРАВ неће подржати "нереалне амандмане који ће урушити предложени буџет за 2022. годину".

- После овакве изјаве намећу се бројне недоумице. Да ли је господин Ђуровић патентирао формулу по којој ће он одређивати коју су амандмани и пројекти реални или не? Зашто је посланица Уре, Суада Зороњић поднијела амандане на буџет у износу од три милиона еура? Да ли ће остали посланици Уре гласати против сопствених амандмана или је Ђуровић толико препотентан да сматра да су само амандмани који долазе из његове политичке партије реални и оствариви? Да ли Ђуровић као Баранин сматра да је непотребно обновити кровну конструкцију ОШ Мексико у Бару? Да ли Ђуровић као Баранин сматра да је непотребно реконструисати регионални пут Бар-Каменички мост -Круте? Да ли  Ђуровић сматра да је непотребно обезбиједити додатна средства  за скоро 3 хиљаде корисника програма за стручно оспособљавања како би њихова примања ускладила са новом минималном зарадом од 450 еура- наводи у саопштењу.

Овим путем позива Ђуровића да се умјесто што "се бави паушалним оцјенама амандмана колега из владајуће већине, одговори на мој предлог за смањење плате и укидање бонуса директору То Монтенегра Предрагу Тодоровићу и на тај начин уштеди око 50.000 еура које можемо усмјерити на остварење неког од амандмана". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:27