Амбасадор Словачке посјетио УРА / - фото: УРА
24/11/2021 u 08:39 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сусрет амбасадора Словачке и посланика Суаде Зороњић у Бијелом Пољу: Пријатељски односи двије земље

Амбасадор се састао и са предсједником Општине Петром Смоловићем, потпредсједницима Нермином Бећировићем и Ернадом Суљевићем и предсједницом СО Немшом Омерхоџић

Посланик у Скупштини Црне Горе из Бијелог Поља Суада Зороњић (УРА) објавила ја на свом фејсбук профилу фотографију и информацију да се срела са амбасадором Словачке у Црној Гори.

- Имала сам прилику да се састанем са амбасадором Републике Словачке у Црној Гори Њ.Е. Борисом Ганделом, који је боравио у званичној посјети Општини Бијело Поље. Амбасадор је изразио задовољство на дивној сарадњи и пријатељским односима између Црне Горе и Словачке. Такође и наду да ће Бијело Поље са развојем започетих инфраструктурних пројеката представљати зимски, а и љетних туристички центар - написала је Зороњић.

Амбасадор Борис Гандел по први пут је боравио у Бијелом Пољу и том приликом изразио одушевљење градом који носи одређену историјску културу, душу и туристички потенцијал. Састанку су присуствовали и најужи чланови руководства бјелопољске УРА-е и није било ријечи о актуелној политичкој ситуацији.

Састао се и са предсједником Општине Петром Смоловићем, потпредсједницима Нермином Бећировићем и Ернадом Суљевићем и предсједницом СО Немшом Омерхоџић. Изразио је жељу за још једном посјетом којом приликом би посјетио значајна мјеста попут Ђаловића пећине и Биоградске горе.

Било је ријечи и о могућој даљој сарадњи и градења братског односа Бијелог Поља и неког од њихових градова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:41