Dritan Abazović i Raško Konjević / Foto: GOV.ME
22/12/2022 u 14:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Teške optužbe Abazovićevog pokreta: Raško Konjević je PR i pulen mafije

Piše smijurije po društvenim mrežama, a pomažu mu Kentera i Drago Spičanović, tvrde iz URA

Građanski pokret URA, na čelu sa Dritanom Abazovićem, tvrdi da je lider Socijaldemokratske partije Raško Konjević portparol mafije. 

Konjević: Ruka pravde kao bumerang

Konjević o hapšenju Miloševića: Nije valjda Dritanu i Filipu radio iza leđa, zajedno palili te cigarete

Saopštenje URA prenosimo u cjelosti: 

Analiza ili bolje reći smijurija koju je na svojim mrežama objavio portparol mafije Raško Konjević, a koju je pisao sa bivšim direktorom ANB-a Savom Kenterom, Dragom Spičanovićem a koju su pečatirali njihove mecene Lazović i Ubović, tačna je koliko i sve šta su do sada tvrdili iz švercerskih krugova.

Ipak. time neka se bave nadležni organi koji konačno rade svoj posao, za razliku od perioda kada su Konjević i ostali puleni organizovanog kriminala i korupcije kreirali državne institucije.

Valjalo bi da donedavni koordinator služba bezbjednosti Raško Konjević odgovori i zašto svoje smijurije (koje sada želi predstaviti ozbiljnim) nije objavio ranije već sada. Stoga je vrlo jasno da Raško kao istureno političko krilo mafije sada piše diktat svojih prijatelja i sponzora.

Jasna je intencija kojom se želi kriminalizovati ono što rade predstavnici URA na najvišim državnim funkcijama kako je to već viđeno i u nekim drugim prilikama.

Nažalost, loša vijest za njih je da to neće nipošto skrenuti pravac URA, a koji je bio i ostao beskrupulozna borba protiv kriminala i korupcije i zakon koji treba da je jednak za sve.

Neka Konjević, Kentera i Spičanović štede tonere jer će se možda ispostaviti da su i njih zloupotijebili o novcu svih poreskih obaveznika.

Pravda uvije nađe svoj put.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:00