Тиват, илустрација
10/09/2021 u 13:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Три тиватске локалне листе СДП-у: Послушни централи на штету Тивта

Са вашом подршком или без ње, Тиват иде напријед и у сигурним је рукама, поручују они

Поводом најаве општинског одбора СДП да ускраћују мањинску подршку грађанској коалицији у Тивту, саопштавамо да то није ништа ново ни неочекивано, наводе у заједничком саопштење три тиватске локалне листе.

-Подсјећамо грађане да је предизборни слоган СДП-а био „Одбранимо град“, а видимо како га бране. И о овом, као и о осталим потезима СДП-а по правилу смо обавјештавани из медија, а поврх свега ово саопштење је за општински одбор СДП саставио медијски пул из Подгорице. И СДП-у и њиховим истомишљеницима из Подгорице саопштавамо да су грађани Тивта 30. августа прошле године рекли шта мисле о томе.  Будите спокојни, Подгорица се више неће питати у Тивту, а ваши идеолошки разлози не занимају ни тиватску власт ни грађане Тивта. Овим је СДП и доказао да му је важнија националистичка хистерија и вјештачке подјеле у Црној Гори, које ствара њихов идеолошки патрон у циљу одбране криминалом стечених милиона него интерес грађана Тивта- наводе они.

Додају: "Са вашом подршком или без ње, Тиват иде напријед и у сигурним је рукама".

Саопштење потписују:  Жељко Комненовић, Грађанска коалиција „Народ Побјеђује“,  др Андрија Петковић, „Бокешки форум“ и  Горан Божовић, „Горан Божовић – часно и одговорно за бољи Тиват“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

20. oktobar 2021 02:16