/ - Фото: УРА
24/03/2022 u 13:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

УРА: Бечић и Мандић на деструктиван начин утичу на квалитет живота у свјетлу кризе раста цијена

Грађани требају да знају да држава нема механизам да помогне све док Бечић и Мандић својом ускостраначком политичком логиком блокирају законодавну власт, наводе они

Грађански покрет још једном позива ДФ и Демократе да одблокирају рад Скупштине Црне Горе, закажу сједницу и омогуће да се цијене намирница и енергената коригују како би грађани Црне Горе лакше превазишли кризу раста цијена проузроковану ратним дешавањима у Укаријини.

-Већ неколико недјеља позивамо колеге да не саботирају и опструирају рад Скупштине већ да имају одговоран однос према свим грађанима али и бирачима који су им дали глас на изборима. Уколико се цијене законски не ограниче, оне ће и даље расти, посебно цијене основних животних намирница као што су брашно и уље. Грађани требају да знају да држава нема механизам да помогне све док Алекса Бечић и Андрија Мандић својом ускостраначком политичком логиком блокирају законодавну власт и на деструктиван начин директно утичу на квалит живота свих грађана Црне Горе- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 06:13