ГП УРА / - УРА
16/09/2021 u 20:44 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Бечић напушта европски курс због наводног снимка београдских таблоида

До сада сте се као кукавице крили у изолациjи, а сада се криjете иза администратора страница и твитер ботова, наводе из ГП УРА

Ако због приjетњи београдских таблоида о наводном снимку Алексе Бечића напуштате европски курс, онда Ваша партиjа не заслужуjе иоле озбиљан одговор, наводе из Грађанског покрета УРА у одговору Демократама. 

Из УРЕ наводе да ниjесу сигурни да jе аутор саопштења Демократа схватио њихово претходно саопштење, jер, како кажу, ниjесу мислили на синоћњи договор Бечића из изолациjе и лидера ДФ-а, већ на прошлогодишњи Споразум лидера три побjедничке коалициjе.

– Апсурдно jе да о везама са Вучићем причаjу они коjи склапаjу таjне договоре на измаку првог Дана српског jединства – наглашаваjу из УРЕ. 

Из Грађанског покрета УРА даље наводе да и домаћа и међународна jавност знаjу да у Вучићевим фиокама нема нашег потписа, али сумњамо да због неких озбиљних уцjена Алекса Бечић напушта евроатлантски курс и тjера УРА-у да исто учини. 

– До сада сте се као кукавице крили у изолациjи, а сада се криjете иза администратора страница и твитер ботова. Трепните ако сте уциjењени или ако вам jе медиjски тим отео неко из Статисових медиjа. Чувамо и развиjамо сектор безбjедности, радо ћемо вам пружити заштиту – закључуjу из УРА-е.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 17:26